Aanpassingen wegens COVID-19

Bijna alle maatregelen zijn afgeschaft.

Update: 16 maart 2022

Afspraak in de praktijk

Als u of uw kind duidelijk klachten heeft of positief getest is, dan willen we het risico nog niet nemen. Graag hoort uw therapeut dit even. Onder de afspraakbevestiging vindt u zijn/haar contactgegevens.

Handen schudden doen we nog steeds niet. We zwaaien of geven een boks.

Videobellen

We willen videobellen zo veilig mogelijk jullie aan kunnen bieden. We doen dit volgens de Nederlandse standaarden voor de zorg.
 
Hoe gaat een videobel-afspraak in z’n werk?
We vragen je om 5 minuten voor de afspraak klaar te zitten achter een computer of laptop. Zodra het de afgesproken tijd is, ontvang je een mail met een link. Je klikt daarop. Je vult daarna je e-mailadres in (waarop je de link hebt ontvangen) én de geboortedatum van degeen voor wie de afspraak is (jij of je kind). Dit is ter controle. Daarna zijn we meteen verbonden. In Google Chrome werkt het het best.
We vragen je om klaar te zitten met een volle batterij en de spullen bij de hand die je anders ook mee zou hebben of in de praktijk zou gebruiken. Indien nodig sturen we je van te voren een opdracht, een video of wat er ook nodig is in de behandeling. Tenslotte: zorg voor een rustige omgeving. Bijvoorbeeld geen broertjes of zusjes die door beeld rennen of andere afleidende dingen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met je eigen logopedist.

Vergoeding

Telelogopedie valt gewoon onder de basisverzekering, er verandert wat dat betreft niks voor je.

Contact

Let op: neem rechtstreeks met je therapeut contact op. Alle contactgegevens vind je in de afspraken-bevestigingsmails.