De Stotterpraktijk – Amstelveen

De Stotterpraktijk is gevestigd op de grens van Amstelveen en Amsterdam Buitenveldert. De praktijk ligt centraal in het zuidelijke deel van Amsterdam. We zijn goed te bereiken op de fiets, met de auto en met OV.

De tram/metrostations Uilenburg en Kronenburg liggen op vijf tot tien minuten lopen. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Let wel op waar je parkeert, het is niet overal gratis (zie onderaan deze pagina voor meer informatie). Voor fietsers is er een overdekte fietsenstalling. Het gebouw, de toiletten en onze behandelruimte zijn toegankelijk per rolstoel

Je komt binnen door de dubbele schuifdeuren. Direct daarna bevindt zich direct rechts een wachtruimte met comfortabele bank. Hier neem je plaats en kan je een spelletje spelen of een boek lezen. We komen je ophalen op het afgesproken tijdstip.

Het adres is Uilenstede 475, 1183 AG te Amstelveen.

Behandelruimte

Behandelruimte

Wachtruimte

Parkeren

Parkeren is gratis, maar let op waar je gaat staan. De parkeerstrook langs Uilenstede is betaald (25 cent per uur). De strook langs de Laan van Kronenburg is gratis, behalve het stuk voorbij de afslag Uilenstede. Het makkelijkst is parkeren op het parkeerterrein Laan van Kronenburg 4-10. Het lijkt een bedrijfsparkeerterrein, maar is openbaar parkeren.